1
Waar bent u naar op zoek?

2
Uw gegevens

3
Aanvullende opties

Waar bent u naar op zoek?

Faasse & Fermont beschikt over een groot netwerk van beleggers, ontwikkelaars en vastgoedeigenaren. Bent u op zoek naar een woning, bedrijfspand of beleggingsobject? Plaats dan een gratis zoekopdracht op onze website. Wij delen deze zoekopdracht in ons netwerk. Indien er een pand aangeboden wordt dat aan uw wensen voldoet, dan ondersteunen wij u voor een aantrekkelijk tarief bij het volledige traject. Hierbij werken wij op No Cure No Pay basis. Na het plaatsen van de gratis zoekopdracht, nemen wij vrijblijvend telefonisch contact met u op.


Vanaf
Tot
powered by objectmatch.nl

Persoonsgegevens

Aanvullende opties

Het plaatsen van een zoekopdracht is gratis. Indien er een object aangeboden wordt dat aan uw wensen voldoet, dan ondersteunen wij u voor een aantrekkelijk tarief bij het volledige traject. Naast het plaatsen van een zoekopdracht bieden we extra diensten aan. Selecteer hieronder van welke dienst u eventueel gebruik wilt maken.

Meest gekozen
Vrijblijvend hypotheekadvies

Een hypotheek die goed geregeld is, geeft rust. Bent u benieuwd naar wat u kunt lenen of wilt u uw huidige hypotheek na laten kijken? Selecteer dan deze optie.

Gratis waardebepaling

Woont u momenteel in een koopwoning en bent u benieuwd naar de waarde? Selecteer deze optie en ontvang een gratis waardebepaling.

powered by objectmatch.nl